Jusi Racing Team : wie we zijn

 Jusi Racingteam is opgericht in 2016 door Jurgen Vermeulen, Sigrid Maes en Tim Michiels. Na het behalen van onze race-licentie en de deelname aan de 24 Uren van Zolder 2016 hebben we samen  besloten een raceteam op te richten en vanaf 2017 deel te nemen aan het BGDC-kampioenschap, de 24 Uren van Zolder en de VW Fun Cup. Jusi Racing Team is een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) met als doelstelling onze gezamenlijke passie  voor de autosport als "racevrienden" met elkaar en anderen te delen.

Wil je ook betrokken zijn bij het JuSi Racingteam en de autosport van naderbij leren kennen, dan is sponsoring wellicht een interessante optie. Wij doen er alles aan om competitief te zijn en uiteindelijk vooraan mee te kunnen rijden. Wij zijn op zoek naar sponsors die autosport als podium zien om zichzelf te presenteren en die graag iets voor hun klanten of personeelsleden willen organiseren.  Wij nemen je mee in de fascinerende wereld van de autosport en geven jezelf en jouw klanten, prospecten of personeel de kans om een kijkje te nemen achter de schermen.  U vindt alle mogelijkheden op de "Word Sponsor"-pagina.

Jusi Racing staat ook voor  sociaal engagement. Zo droegen we ons steentje bij de fundraising voor de stamceltransplantatie voor Erwin Vervaet en organiseerden we een actie in het kader van de Warmste Week die 1360 euro opbracht voor het goede doel!

We wensen je veel plezier op onze website !

Alle materiaal op deze site is beschermd door copyright van Jusi Racing. Gebruik door derden is enkel toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Jusi Racing.

[Home] [Agenda] [Vloot] [Contact] [Crew] [Foto Video] [Jusi Racing] [Piloten] [Racing Experience] [Sponsors] [Word Sponsor]