Race Xperience Jusi

Ooit gedroomd om als een F1-piloot op een echt  circuit te rijden ?  Wie niet ? Het goeie nieuws is dat het met Jusi Racing mogelijk wordt en dit voor minder dan je denkt !

Bij Jusi Racing Team kan je de autosport op verschillende niveaus ervaren.  Wil je meerijden met een van onze piloten op het circuit van Zolder in één van onze race-bolides?  Dat kan !

Of wil je liever zelf achter het stuur kruipen en over het circuit scheuren ? Dat kan indien je al enige ervaring op circuit hebt.

Of wil je een race-opleiding volgen onder de deskundige leiding van een van onze piloten? Hier hoef je geen ervaring op circuit voor te hebben.

 Deze aanbiedingen zijn ook het ideale geschenk voor je vriend(in), echtgeno(o)t(e), broer of zus.  We bezorgen je dan een flashy bon die je kan afgeven, terwijl de gelukkige ons dan kan contacteren voor een  afspraak.

Prijzen :

  • Meerijden met raceauto op circuit (5 ronden) : 125,00 euro (vanaf 16 jaar)
  • Zelf rijden op het circuit (30min.) : 225,00 euro (vanaf 18 jaar en indien in bezit van rijbewijs B)
  • Race-cursus op maat vanaf 350,00 euro (vanaf 18 jaar en indien in bezit van rijbewijs B)

Natuurlijk kan je niet zomaar een circuit op rijden.  Daarvoor zijn er zogenaamde "trackdays". Aarzel niet ons te contacteren voor data en reserveringen !

Alle materiaal op deze site is beschermd door copyright van Jusi Racing. Gebruik door derden is enkel toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Jusi Racing.

[Jusi Racing - Home] [Agenda] [Vloot] [Contact] [Crew] [Foto Video] [Jusi Racing] [Piloten] [Racing Experience] [Sponsors] [Word Sponsor]