web
statistics

Welkom op de website van het Jusi Racing team !

Op onze website kan je het Jusi Racing Team volgen (zie "nieuws" hieronder). Je vindt hier onder andere meer info over wie we zijn, welke piloten in het team rijden, kan je de crew rond de auto ontdekken, kom je meer te weten over onze vloot, kan je terugvinden op welke data we rijden, wie onze sponsors zijn en foto's en video's bekijken. Bovendien kan je hier ook terugvinden wat sponsoring inhoudt en wat de mogelijkheden zijn en hoe je zelf racing experiences kan beleven aan boord van onze BMW's !

Meer dan genoeg redenen om het Jusi Racing team van dichterbij te leren kennen!

  "Breaking" Jusi nieuws

  • 27 augustus 2020 : Eindelijk is het race-seizoen weer gestart! En we wonnen op 23 augustus de eerste race in VW Funcup in de EVO2 klasse op het circuit van Zolder! De nieuwe racekalender vind je hier.
  • 25 mei 2020 : Het blijft in BelgiŽ en ook in grote delen van Europa verboden om sportwedstrijden te organiseren en helaas geldt dit ook voor de race-wereld.  Voor het ogenblik is de eerste race in VW Funcup voorzien van 11 tot 13 september in Zandvoort. Voor BGDC wordt de eerste race waarschijnlijk gereden op 10 oktober in Zolder... Maar natuurlijk zal dit afhangen van wat de overheid nog gaat beslissen. Hou onze pagina in de gaten voor meer info.
  • 26 maart 2020 : Helaas is ook de tweede race in VW Fun Cup (25-26 april in Assen) al uitgesteld door de corona-crisis . Een aangepaste kalender vind je hier.  Ook de 24 Hours of Zolder is uitgesteld naar het weekend van 7 en 8 november.

Archief nieuws

  • 13 maart 2020 : We vernamen vandaag dat zowel de eerste wedstrijd VW Fun Cup als de eerste wedstrijd in de BGDC competitie (beide in het weekend van 21 en 22 maart) voor onbepaalde tijd uitgesteld zijn wegens de Corona-dreiging. Meer info volgt van zodra we die ontvangen.
  • 15 februari 2020 : Jusi Racing is met de #227 voor de tweede keer op rij gehuldigd als kampioen EVO2. Jusi Racing werd ook uitgeroepen tot meest "seriously fun" team door de organisatie van de VW Fun CUP!
  • 12 december 2019 : We maken ons op voor 2020 ! Download hier de 2020 racing kalender.
  • 3 november 2019 : Jusi Racing does it again ! Op het circuit van Assen heeft Jusi zich met een overwinning in de klasse EVO2 Fun Cup verzekerd van de kampioenentitel 2019 EVO2 ! En dit voor het tweede jaar op rij. Proficiat aan alle piloten en het ganse Jusi-team !
  • 20 september 2019 : Laps4Animals , onze actie in het kader van de Warmste Week gaat van start. Meerijden op circuit en het goede doel steunen?15 september 2019 : Jusi Racing #227 kaapt de overwinning weg op Circuit Zandvoort in de 5e race VW Funcup in de EVO2 klasse! Weer een stap dichter bij de kampioenstitel...
  • 16 juli 2019 : Jusi Racing is, net als verleden jaar, derde geworden in de 25 Hours VW Funcup in Francorchamps. Een flink stuk pech hield ons van een beter resultaat...

Huldiging - Kampioenen 2019 VW Fun Cup

Sfeerbeeld huldiging Jusi Racing kampioen EVO2 2019 en Special Award: most "seriously fun" team 2019!

 

9 november : "Laps 4 Animals"

Onze Actie in het kader van "De Warmste Week" van StuBru was een groot succes! Er werd 1360 euro samengebracht voor het Dierenopvangcentrum Zemst!

Jusi Racing dankt alle co-piloten die een rit boekten en alle vrijwilligers die dit mogelijk maakten.

Het bedrag werd symbolisch overhandigd op 16 november bij het Dierenopvangcentrum in Zemst aan Ferry Heikoop (uitbater).

 

 

Alle materiaal op deze site is beschermd door copyright van Jusi Racing. Gebruik door derden is enkel toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Jusi Racing.

[Jusi Racing - Home] [Agenda] [Vloot] [Contact] [Crew] [Foto Video] [Jusi Racing] [Piloten] [Racing Experience] [Sponsors] [Word Sponsor]